Pala Italiaa ja aperitivo Helsingissä?

Haluaisitko kokea palan Italiaa keskellä Helsinkiä? Voisit tuntea olevasi keskellä Milanon tai Rooman aperitivo-ravintolaa ja nauttia lasin hyvää viiniä sekä pientä naposteltavaa siinä sivussa. Jos rehellisiä ollaan niin tähän edellä kuvattuun tilanteeseen ei aivan päästä, mutta hauska kokemus on luvassa. Viinibaari Vin-Vinissä Aperitivo on tarjolla keskiviikkoisin suomalaisille sopivaan afterwork aikaan klo 16-19 välillä. Vin-Vinin osoite on Kalevankatu 6, joten paikalle on helppo löytää Helsingin keskustassa. Italiassa Aperitivo alkaa yleensä vasta klo 19 jälkeen, joten parempi että ajankohtaa on aikaistettu kotimaiseen kultuurimme sopivaksi.

IMG_9310

Sisääntullessa henkilökunta esittelee kyseessä olevan viinibaari ja kysyy mikä viini maistuisi: Puna-, valko- vai kuohuviini? Päädymme valkoviineihin ja seuraava kysymys onkin kuivaa vai puolikuivaa? Puolikuivan valinnan jälkeen kysytään kuivempaan vai makeampaan suuntaan? Kuivan valkoviinin valinnan jälkeen kysymys on täyteläisempää vai keveää? Päädymme maistamaan miellyttäviä omaan makuun sopivia viinejä. Palvelusta tulee heti hyvä mieli, toki tämä kysymysten määrä voisi myös heikkohermoista kauhistuttaa. Lasi viiniä on hinnaltaan noin 15 € ja vaihtelee varmasti sen mukaan minkälaisen juoman päätyy tilamaan.

IMG_9284

Aperitivo-pöydässä on tarjolla juustoa, leikkeleitä, kasvisrisottoa ja leipää. Nettisivujen mukaan Vin-Vin käyttää artesaanitoimittajia ja kaikki herkut tulevat Bravo Gourmetilta, Patisserie Teemulta ja Markukselta sekä Ravintola Storylta. Kaikki naposteltavat ovat maistuvia ja valikoimaan pätee sanonta vähemmän on enemmän.

IMG_9299

Paikassa on viinibaarin tyyliin sopiva sisustus, rokokoo-sohvia ja modernia twistiä. Musiikkia ei soi taustalla, joka hieman laimentaa tunnelmaa. Paikan sijainti Forumin takana keskeisellä paikalla on erittäin hyvä ja helppo päästä paikalle. Kyllä tätä kelpaa suositella, samalla voi kaiholla muistella niitä ihania Italian aperitivoja! Rooman parhaista Aperitivo-paikoista on myös oma TOP 5 listaus ja arvostelut täällä.

IMG_9312

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: