Barcelonan hälyä pakoon Sitgesiin

Barcelonan kaupunkilomaan on helppo yhdistää Sitgesin rantakaupungissa käynti tai yöpyminen. Suosittelen jäämään mieluiten vähintään yhdeksi yöksi tänne rentoutumaan. Sitges on LGBT-yhteisön suosiossa oleva rantakaupunki Barcelonan läheisyydessä. Lähijunalla Sitgesiin menee noin 30 minuuttia ja hintaa lipulla on 4,10 €.

IMG_7053IMG_7584IMG_7082Yövyimme ensimmäisen yön La Niña -hotellissa upealla paikalla ihan rannan vieressä. Hotellissa on viihtyisä kattoterassi, josta näkee koko ranta-alueen ja terassilla on myös pieni uima-allas. Huone on tilava ja siisti. Aamupalalla tarjolla on laadukas valikoima kylmiä ja lämpimiä vaihtoehtoja ja jopa cavaa! Tätä hotellia voi suositella, kun hintakin oli hyvä etukäteen varattuna. Alla olevat neljä kuvaa ovat hotellin kattoterassilta ja aamupalalta.

IMG_7094
IMG_7085IMG_7341IMG_7337

Rannalla on useita ravintoita, joista 3 ruokalajin menun saa  edulliseen noin 15-20 € hintaan. Ilman ennakko-odotuksia söimme kolme ruokalajia ja vielä hintaan kuuluvan ruokajuomankin ravintolassa Lizarran. Paikka ei ulkoisesti erottunut edukseen muusta tarjonnasta, mutta ruoka oli todella positiivinen yllätys ja parempaa kuin mitä olisi odottanut! Alkuruuaksi otimme simpukoita, joita oli runsaasti. Pääruuaksi otimme toiselle kalaa ja kasviksia ja toiselle paellaa. Jälkiruuat olivat myös yllättävän hyviä hintaan nähden.

IMG_7615IMG_7243

Sitges on siitä helppo kohde, että täällä voi rentoilla ja viettää päivää rannalla. Ei tarvitse murehtia, että joku mielenkiintoinen nähtävyys on vielä näkemättä. Täydellistä aivot narikkaan -meininkiä Barcelonan jälkeen.

IMG_7618IMG_7304

Ei ole ihme, että moni tänne tulee uudestaan ja haaveilee tänne joskus asettuvansa eläkkeellä,  kätevästi Barcelonan suurkaupungin palveluiden viereen ja hyvien julkisten yhteyksien äärelle.

IMG_7147IMG_7655IMG_7653

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: