Arvostelussa Tallinnan uusin kylpylä ja hotelli Metropol Spa Hotel

Marraskuun synkkyyteen sopii viikonlopun irtiotto arjesta Tallinnassa kylpylälomalla. Tallinnan keskustaan on heinäkuussa 2018 avattu täysin uusi Metropol Spa Hotel, joka piti päästä testaamaan.

IMG_9689

Hotelli sijaitsee tyylikkäällä Rotermannin alueella kätevästä sataman ja vanhankaupungin välissä. Hotellin vieressä on myös Metropol Hotel, mutta tällä punasävyisellä Spa-hotellilla on oma sisäänkäynti.

IMG_9702

Huone maksoi 106 € / yö (la-su) ja pääsimme kirjautumaan jo hyvissä ajoin ennen varsinaista sisäänkirjautumisaikaa. Sisäänkirjautuessa varaamamme Standard-huone ei ollut saatavilla, joten saimme korotuksen Business-huoneeseen, jossa on kahvikone, ylempi kerros ja upea näköala vanhaan kaupunkiin. Hotelli on todella tyylikäs ja viihtyisä. Huoneet ovat skandinaavisia ja neutraalin tyylikkäitä, mikä sinänsä sopii moneen makuun, mutta on toisaalta hiukan persoonatonta. Kirjautuessa saa myös huonehintaan sisältyvän rannekkeen kylpylään, joka sijaitsee 2. kerroksessa.

IMG_9720

Kylpylä on auki klo 10-21, ja huoneessa odottavat kylpylää varten  huonehintaan sisältyvät superpehmeät kylpytakit ja tohvelit. Kylpylässä on isompi allas, jossa on hierontasuihku ja muotoiltuja poreistuimia. Omaan mieleen on neljä poreammetta, joten porukalla saa helposti oman altaan hiljaisempana aikana. Kylpylässä on myös neljä saunaa: tavallinen höyrysauna, suola-höyrysauna, suomalainen perinteinen sauna ja yrttisauna.

IMG_9788

Kylpylässä on baari ja hyvin pöytiä ja aurinkotuoleja. Ainut miinus on, että juomia ei saa ottaa altaisiin mukaan eikä siis ole allasbaaria.

IMG_9762

Aamupalalla on tarjolla leipiä ja runsaasti päällisiä ja lisukkeita. Myös jogurttia, myslejä ja hedelmiä on tarjolla. Aamiainen on hyvin hoidettu ja siisti. Ravintola on trendikäs ja viihtyisä.

IMG_9840IMG_9849

Uusi hotelli ja kylpylä olivat omaan mieleen. Hotelli on erinomainen vaihtoehto Tallinnan ydinkeskustassa helppoa kylpylä- ja kaupunkilomaa kaipaaville. Ja kaikki Tallinnan vanhankaupungin maukkaat ravintolat ovat kävelyetäisyydellä!

IMG_9679

Tämä teksti on oma mielipiteeni eikä Metropol Spa Hotel ole millään tavoin sponsoroinut julkaisua tai vierailua eikä kyseessä ole kaupallinen yhteistyö.

11 thoughts on “Arvostelussa Tallinnan uusin kylpylä ja hotelli Metropol Spa Hotel

Add yours

  1. Kävin juuri eilen Tallinnassa päiväreissulla ja mielessä kävi, että sinne olisi kiva jäädä joskus yöksi. Kylpylät eivät ole varsinaisesti omia suosikkeja. Yleensä kaupunkikohteissa on niin paljon muuta tekemistä, että saunat ja altaissa lojumiset jää väliin. Odessassa tehtiin poikkeus, mutta siellä saunaan ajoi hieronta, jonka jälkeen oli kiva mennä lauteille loikoilemaan.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: